Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس اعلام آموزش و پرورش،  مدارس در برخی روستاهای شهرستان مانه و سملقان روز شنبه تعطیل شد اما اطلاعیه مربوط به آن، ساعت هفت و ۳۰ دقیقه بر روی کانال رسمی آموزش و پرورش قرار گرفت.  

امروز به علت بارش برف و سرما،  مدارس ابتدایی و متوسطه اول در روستاهای هاور، کاستان، چخماقلو و گرمک شهرستان مانه و سملقان، در نوبت صبح تعطیل بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مسوولان در اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی در این باره گفت: ما خود آگاه هستیم که اعلام دیرهنگام تعطیلی مدارس، دانش آموزان و نیز معلمان را دچار زحمت می کند اما در این باره مدیران ادارات شهرستانی باید پاسخگو باشند.  

وی که خواست نامش در خبر ذکر نشود از سرگردانی معلمان و اعلام دیرهنگام تعطیلی مدارس انتقاد کرد و اظهار داشت: یکی از مواردی که در تعطیل کردن مدارس مد نظر است، شرایط رفت و آمد معلمان است، آموزش و پرورش بیش از آنچه که به رفت و آمد دانش آموزان توجه کند، رفت و آمد معلمان در جاده ها را مد نظر قرار می دهد زیرا بیشتر معلمان، برای رفتن به مدرسه در جاده ها تردد دارند.

وی با اشاره به اینکه لغزندگی سطح جاده ها به هنگام بارندگی، از چالش های رفت و آمد معلمان به روستاها است خاطرنشان کرد: بارها از مدیران شهرستان خواسته ایم تعطیلی مدارس را زود اعلام کنند اما هنوز به برنامه ریزی دلخواه در این باره نرسیده ایم.

اولیای یکی از دانش آموزان روستای گرمک در این باره گفت: بارها پیش آمده که از تعطیلی مدرسه خبر نداشتم،  فرزندم را صبح زود به مدرسه فرستادم، اما معلمان به علت لغزنده بودن جاده از میانه راه بازگشته و به مدرسه نرسیدند و کلاس ها تعطیل شد.  

لیلا گرمکی افزود: بعضا معمان از تعطیلی باخبر می شوند و به مدرسه نمی آیند، اما ما بی خبر می مانیم  و در هوای سرد، فرزندان را راهی مدرسه می کنیم، بعضا، برف و کولاک، معلمان را از رسیدن به مدرسه باز می دارد.  

بعضا معمان از تعطیلی باخبر می شوند و به مدرسه نمی آیند، اما خانواده ها بی خبر می مانند، بعضا، برف و کولاک، معلمان را از رسیدن به مدرسه باز می دارد

وی افزود: این نه مشکل امسال، بلکه مشکل هر سال است، تعطیلی مدارس یا دیر اعلام می شود و یا اینکه مدارس تعطیل نمی شود اما معلمان نمی توانند خود را به مدرسه برسانند.  

یکی از معلمان هم در این باره گفت: اعلام دیرهنگام تعطیلی یکی از معضلات ما در روزهای برفی است.

احمد رحمتی افزود: شب های برفی که احتمال به تعطیلی کشیده شدن مدارس وجود دارد، مرتب کانال ها و گروه ها را چک می کنم، صبح زود، باتوجه به کسب اطمینان از اینکه مدارس تعطیل نیست، با همکاران راهی مدرسه می شویم اما در میانه راه، از طریق تماس همکاران متوجه می شویم مدرسه تعطیل اعلام شده است.  

وی افزود: دلهره از رانندگی در سطح لغزنده جاده، معطلی برای حضور راهداران و بازگشایی جاده ها و خطر رفت و آمد از یک طرف، اعلام دیر هنگام تعطیلی ها از طرف دیگر، سبب گلایه معلمان روستاها است.  

این معلم گفت: مگر برنامه ریزی و تصمیم گیری برای اعلام تعطیلی مدارس چقدر کار دارد که به درستی انجام نمی شود و به موقع اعلام نمی شود.

مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی در این باره گفت: برای تصمیم گیری و اعلام تعطیلی مدارس، از مسوولان محلی از جمله دهیاری روستا، بخشداری و از نهادهای مختلف از جمله راهداری و حمل و نقل جاده ای استعلام می شود.  

برای تصمیم گیری و اعلام تعطیلی مدارس، از مسوولان محلی از جمله دهیاری روستا، بخشداری و از نهادهای مختلف از جمله راهداری و حمل و نقل جاده ای استعلام می شود

نقی هجرتی اظهار داشت: تصمیم نهایی برای اعلام تعطیلی مدارس، با فرماندار است و بر این اساس، مدیران شهرستان باید منتظر اعلام فرماندار باشند.

وی افزود: این موارد سبب می شود تا اعلام تعطیلی مدارس با تاخیر و دیرهنگام باشد البته در این زمینه، بارها از مدیران شهرستان خواسته شده تا برای حل مشکل چاره ای داشته باشند اما همچنان شاهد آن هستیم.

پیش از این، هواشناسی خراسان شمالی اعلام کرده بود که ناپایداری هوا تا اواخر وقت امروز، شنبه ادامه دارد و با خروج سامانه بارشی، مردم استان، کاهش چهار تا ۶ درجه ای دما را تجربه می کنند.

در خراسان شمالی ۱۸۰ هزار دانش آموز و پیش دبستانی در بیش از ۲ هزار مدرسه زیر نظر ۱۵ هزار فرهنگی مشغول به تحصیل هستند.   

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 تعطیلی مدارس خانواده خراسان شمالی دانش آموزان مد قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۱۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای تحویل ۱۲ هزار کلاس درس تا پایان امسال

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا خان‌محمدی در خصوص مأموریت‌ها و مسائل حوزه نوسازی مدارس گفت: جایگاه معلم، محلی است که در آن تدریس می‌کند. هر چقدر آن مدرسه مرتب‌تر و معماری خاص داشته باشد، جایگاه تعلیم و تربیت تقویت خواهد شد. بر این اعتقاد هستیم که جایی که در تابستان بانک‌ها از مدارس خنک‌تر، در زمستان از مدارس گرم‌تر و از لحاظ نظامات معماری، بانک‌ها بهترین ساختمان را داشته باشند و مدارس ضعیف‌ترین ساختمان را داشته باشند، آن تمدن؛ آن جریان، آن روستا، آن انقلاب و … رشد نمی‌کند. یکی از مهمترین مواردی که باید به گفتمان تبدیل شود، همین موضوع است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، افزود: هر چه بیشتر امکانات به آموزش و پرورش اختصاص پیدا کند باعث می‌شود بقیه مسیرها بیشتر رشد کنند. اگر می‌خواهیم سوخت را کنترل و مملکت‌مان را با محیط‌زیست سازگار کنیم راه آن آموزش و پرورش است. راه همه موفقیت‌ها از کوچه پس‌کوچه‌های مدرسه می‌گذرد. مدرسه اما اگر از لحاظ کالبدی نامناسب باشد، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد. این مطالبه از جنس اینکه بتوانیم فضاهای آموزشی را طبق آن چیزی که سند تحول تعیین کرده است، باید عمومیت پیدا کند، باید به یک جریان تبدیل شود.

خان‌محمدی با بیان اینکه حداقل ۱۵۰ مدرسه داریم که معماری‌های آن‌ها بی‌نظیر است، گفت: این‌ها اگر روایت شود سطح انتظارات مدیران هم بالا خواهد رفت. نباید تصور شود که مدرسه فقط یک چهاردیواری با چند کلاس یک‌شکل است.

وی با بیان اینکه ما مدارس را از دور دوم سفرهای آقای احمدی‌نژاد تا الان تکمیل می‌کنیم، گفت: مدارس آفتاب ۱۲ سال بلاتکلیف افتاده بود و اکنون در حال تکمیل شدن است. خیرین مهمترین ارکان در مدرسه‌سازی هستند. وقتی خیرین می‌آیند می‌گویند ما از مال خود و ارث خود برای مدرسه‌سازی می‌گذریم این یعنی اینکه‌ای مسئولان، رسانه‌ها و دولتی‌ها، مجلسی‌ها، مهمترین مساله در کشور مدرسه و مدرسه‌سازی است.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه همگان از خنده و شادی دانش‌آموزان خوشحال می‌شوند، گفت: همچنین شأنیت و جایگاه مدرسه از نظر کالبد اهمیت دارد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس درباره تعداد مدارسی که قرار است امسال تحویل آموزش و پرورش شود، گفت: یکی از اتفاقات خوبی که در دولت سیزدهم وجود دارد، اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است. رئیس‌جمهور هم در ابتدای امسال در دیدار کارگزاران این را تاکید کردند. پیش‌بینی ما این است از پروژه‌های فعال، ۲ هزار پروژه را با حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار کلاس درس را با حضور رئیس‌جمهور تحویل دانش‌آموزان عزیز بدهیم که شامل پروژه‌های آموزشی، پرورشی، ورزشی، تربیتی خواهد بود. این هدیه دولت به دانش‌آموزان خواهد بود.

کد خبر 6101141 علی قدمی

دیگر خبرها

  • تحویل حدود ۱۲ هزار کلاس درس به دانش‌آموزان در مهر ۱۴۰۳
  • تلاش برای تحویل ۱۲ هزار کلاس درس تا پایان امسال
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • برگزاری رویدادهای مشترک منطقه ۱۰ اصفهان با مدارس حصه
  • مدارس قزوین در نوبت عصر تعطیل شد
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • محدوده محل کار والدین به محل مجاز تحصیل فرزند اضافه شد
  • معلمی که امید و عشق را در دل دانش آموزان معنا کرد